Over BOB

Bob Bergmans

-Tennis- en padeltrainer

- Speelsterkte 3 in dubbel en single

- Favoriete speler Roger Federer

Met mijn 54 jaar mag ik mezelf wel bestempelen als een oude rot in het vak aangezien ik vanaf mijn 5e jaar al op de tennisbaan te vinden was. En nu dus nog steeds… Het spelletje blijft leuk, uitdagend en prikkelend, elke keer weer. Dat maakt dit vak tot iets heel moois, elke dag te maken hebben met mensen die lekker een balletje komen slaan en zijn of haar favoriete sport mogen beoefen. Onze rol hierin om hen dat spelletje nog beter onder de knie te laten krijgen. Met persoonlijke aandacht, een juiste analyse en een passende oplossing wordt dat doel hopelijk bereikt. Nog steeds is het voor mij een uitdaging om de leerling net dat extra stukje bij te brengen zodat hij of zij nóg meer fun uit de sport haalt!

Padel is momenteel de snelst groeiende sport in de wereld, een fantastisch leuke en dynamische sport die ook Nederland verovert. In 2017 heb ik met goed gevolg de opleiding tot padeltrainer volbracht en was daarmee de eerste KNLTB-gecertificeerde trainer van Nederland. Wij hebben namelijk geloof in deze sport die een grote toekomst heeft, vandaar dat wij als organisatie klaar willen zijn om met gekwalificeerde trainers de lessen te mogen verzorgen.

Het team BOB hoopt je snel te mogen verwelkomen op één van onze locaties om lekker te tennissen of padellen!

Met vriendelijke groet,

Bob Bergmans

Arno Roos

-Tennistrainer

-Speelsterkte 3 in dubbel en single

-Favoriete speler Roger Federer

Ik geef al ruim 20 jaar tennistraining en ben daarnaast ook Club Coach voor de tennisschool. Naast deze activiteit heb ik ook mijn eigen coaching praktijk, Arno Roos Coaching. Ik ben gedragscoach en -trainer, dit bij mensen voor persoonlijk leiderschap en re-integratie.

Tot ziens op de baan!

Brechtje Bruls

-Tennistrainer

-Speelsterkte 2/3

-Favoriete speler Roger Federer

Mijn naam is Brechtje Bruls. 41 jaar oud en ik woon sinds 3 jaar in Tilburg. Vanaf mijn 8e jaar ben ik niet meer van de tennisbaan af te slaan. Ik had al zoveel sporten geprobeerd en niks vond ik echt leuk. Totdat ik schooltennis ging doen met mijn klas. Ik was verkocht. Gelijk lid geworden van de plaatselijke vereniging in het mooie Sittard en vanaf toen was ik iedere dag op de tennisbaan te vinden. Dat ging al snel best goed. Ik ging regionale toernooien spelen, toen nationale toernooien en zowel bij de jeugd als senioren behoorde ik tot de top van Nederland.

Na het behalen van mijn middelbare school diploma heb ik ervoor gekozen om fulltime te gaan tennissen. Ik heb overal ter wereld toernooien gespeeld. Wat een geweldige ervaring! Het heeft me gebracht tot rond de 200e plek op de wereldranglijst. Door omstandigheden ben ik helaas vroegtijdig moeten stoppen. Gelijk daarna heb ik bij de KNLTB mijn trainerslicentie A en B gehaald en ben ik gestart met lesgeven. Ik geef inmiddels al 21 jaar les. 3 jaar bij ALTV Zoetermeer, 11 jaar bij LTC Triomf in Bergschenhoek en de afgelopen 7 jaar als hoofdtrainster bij Sla Raak in Oisterwijk. Er is niks mooiers dan mijn passie, kennis, ervaring en vooral het plezier over te brengen op mijn leerlingen!

Ik kijk er erg naar uit om jullie zowel op als naast te baan te ontmoeten!

Tot snel!

Maurice Bal

-Padeltrainer

-Speelsterkte 4

-Favoriete speler Francisco Navarra Gutiérrez

Mijn naam is Maurice Bal, 43 jaar en ik woon in Haaren. Als van kleins af aan ben ik helemaal bezeten van alles wat met sport en bewegen te maken heeft. Na mijn opleiding op het Cios in Goes ben ik door gaan studeren om gymleraar te worden. Op de Alo in Den haag heb ik naast mijn bevoegdheid als leraar lichamelijke opvoeding ook mijn tennisleraren (KNLTB-A) licentie gehaald.

Met de opkomst van de sport Padel en de snelheid en dynamiek van het spel kan ik zeggen dat ik het een fantastisch mooie sport vind waarbij de combinatie tussen techniek en tactiek deze sport uitermate geschikt maakt voor jong en oud. Het is dan ook geweldig om met mensen op de baan te staan om deze mooie sport te promoten en te zien hoeveel plezier mensen hier aan beleven. Ik hoop iedereen plezier te kunnen bieden, nieuwe dingen te kunnen leren en zo iedereen uit te dagen om zichzelf te verbeteren.

Wie weet tot snel op de baan!

Rob van Tiel

-Tennistrainer

-Speelsterkte 3/4

-Favoriete speler Roger Federer

Mijn naam is Rob van Tiel 57 jaar, woonachtig in Dongen. ik kom uit een gezin met 4 broers, wij zijn allemaal gaan tennissen en hebben veel toernooien met z’n vieren gespeeld, in die tijd hadden we speelsterkte 3/3, ben Bob toen meerdere keren tegengekomen.

Naast tennis heb ik in mijn jeugdjaren er altijd een sport ernaast gedaan zoals, paardrijden, waterskiën en hockey, waarbij tennis altijd de hoofdsport was. Ik heb tennis altijd heel leuk gevonden en vind dit nog steeds, ben vanuit mijn hobby het trainersvak ingerold, in 1985 de A licentie gehaald en in 1987 de B licentie, na het behalen van mijn A licentie ben ik meteen begonnen met lesgeven, ben dus al 37 jaar werkzaam als Fulltime tennistrainer.

Doordat ik Fulltime trainer ben heb ik helaas geen tijd meer om toernooien te spelen maar speel nog wel competitie op zaterdag waardoor ik mijn rating nog op 4 kan houden. Het is elke dag leuk om met mensen te werken jeugd en senior om hun niveau te verbeteren op technisch, tactisch, conditioneel en mentaal gebied of ze de grondbeginselen bij te brengen als ze net beginnen, mijn dag is geslaagd als mensen na een uur les met een lekker gevoel naar huis gaan. Elk uur komt er een nieuwe groep waardoor mijn werk
heel afwisselend is wat het juist zo leuk maakt.

Heb in deze 37 jaar op 4 verenigingen lesgegeven, Sla Raak wordt mijn 5e club, ben een trainer die graag langere tijd op een vereniging lesgeef zodat er een bepaalde lijn ontstaat waarop er les wordt gegeven, mijn leerlingen omschrijven mij als een gedreven technische trainer. Tot snel!

Rob van Tiel

Martijn Scholte Albers

-Tennis- en padeltrainer

-Speelsterkte 3

-Favoriete speler Roger Federer

Mijn naam is Martijn, 30 jaar oud en kom uit Haaren. Ik ben begonnen met tennissen toen ik 4 jaar oud was en heb dit onafgebroken gedaan.

Mijn hele jeugd heb ik fanatiek getraind en op niveau 2 en 3 wedstrijden gespeeld. Tijdens mijn studie heb ik ook de KNLTB-trainers opleiding gevolgd en sindsdien geef ik trainingen. Sinds 2020 ben ik ook met veel plezier padellessen gaan geven. Deze sport is mijn nieuwe passie en het is geweldig om dit over te brengen aan anderen!

Tot snel op de tennis- of padelbaan!

Stijn de Haan

-Tennistrainer

-Speelsterkte 2

-Favoriete speler Roger Federer

Tot mijn 18e heb ik in Eindhoven gewoond. Na de middelbare school ben ik naar amerika gegaan om daar school en tennis te combineren bij NMSU. Ik heb 4,5 jaar in Las Cruces in New Mexico gewoond en ook veel in het westen van Amerika mogen reizen met het tennisteam. Sinds afgelopen schooljaar ben ik begonnen met de opleiding econometrie aan Tilburg Universiteit en sinds januari geef ik met veel plezier les bij BOB Tennis & Padel!

Rik Gerritsen

-Tennistrainer

-Speelsterkte 4

-Favoriete speler Roger Federer

Pepijn van Doorn

-Tennistrainer

-Speelsterkte enkel 2, dubbel 3

-Favoriete speler Rafael Nadal

Ik ben Pepijn, 23 jaar oud en kom uit Tilburg. Ik geef naast mijn HBO studie Frans wat tennislessen. Ik tennis zelf vanaf mijn zesde en heb onder meer de topsportklas op het WillemII college gevolgd zodat ik tennis en school kon combineren. Daarnaast heb ik enkele andere hobbies zoals leuke dingen doen.

Sterre Tijssens

-Tennistrainer

-Speelsterkte 2/3

-Favoriete speler Madison Keys/Roger Federer

Al jong was ik veel met tennis bezig. De middelbare school heb ik in de topsportklas op het Koning Willem II College gevolgd. Daarnaast heb ik een jaar College Tennis in Amerika gespeeld en vorig jaar mijn KNLTB A-licentie gehaald. Na net mijn minor in Porto te hebben gedaan zit ik op dit moment in mijn laatste jaar van mijn HBO-opleiding Social Work.

Nog steeds haal ik veel plezier en energie uit het spelen van competitie en andere toernooien. Ik deel mijn passie graag met anderen en daarom vind ik het heel leuk om tennislessen te geven.

See you on court!

Melvin Stupers

-Tennistrainer

-Speelsterkte 4

-Favoriete speler Roger Federer

Ik ben 37 jaar, en woon samen met mijn 2 geadopteerde windhonden
Fedra & Cuper vlakbij Den Bosch. Sport is altijd een rode draad geweest in mijn leven, zo vind ik voetbal, fitness, golf en padel allemaal leuk om te doen.


Maar NOTHING BEATS tennis! (padel komt in de buurt haha). Jong begonnen met het spelletje, eerst met vriendjes op eigen club en via
tennisbond, de rest van mijn jeugd bij een tennisschool getraind. Op mijn 19e de opleiding tot tennisleraar afgerond en daarna een aantal jaren
ervaring opgedaan als trainer op verschillende Brabantse clubs. Ik geef met veel plezier les aan beginners tot gevorderde, het drijft mij om elke speler een gezellige, sportieve, en vooral ook leerzame les te laten ervaren.

Tot binnenkort op de tennisclub.

Sportieve groet,

Melvin

Jaime Vico

-Tennistrainer

-Speelsterkte 4

-Favoriete speler: Sanyo Gutierrez

Hi,

My name is Jaime (21 years) and I’m currently a third-year student at Tilburg University studying Entrepreneurship & Business Innovation. I am from Spain and since I was young, I have been involved in racket sports. By living in the Netherlands for 3 years already I realized how fast the padelsport is growing and how much potential it has in this country. For this reason, I would love to help others grow as well as I did in Spain. Additionally, I believe it’s one of the best sports to have fun and exercise your body at the same time.

Ronald Massuger

-Tennistrainer

-Speelsterkte 4


Mijn naam is Ronald Massuger, 41 jaar en woonachtig in
Oisterwijk. Op mijn 7de ben ik begonnen met tennissen en sindsdien ook lid van Sla Raak in Oisterwijk. Hier zet ik mij ook in voor de jeugd als vrijwilliger
van de jeugdcommissie. Ondanks dat ik padel een leuke en uitdagende toevoeging vind, blijft tennis voor mij op nummer één staan. En daarom vind ik het superleuk om als tennistrainer les te geven bij BOB.

Wie weet zien we elkaar op of naast de baan!

Ties van Bakel

-Padeltrainer

-Speelsterkte 3

-Favoriete speler

Ik ben Ties, 21 jaar oud en woon in Hilvarenbeek. Ik studeer aan de Universiteit van Tilburg en zit nu in mijn tweede jaar Economie en Bedrijfseconomie. Vanaf jongs af aan ben ik altijd al veel met sport bezig. Ik heb vroeger ontzettend veel gevoetbald en ook veel tennis gespeeld. Sinds 2017 ben ik in aanraking gekomen met padel en ben ik helemaal weg van de sport.

De sportiviteit, dynamiek van het spel en gezelligheid zijn geweldige onderdelen. De laatste jaren heb ik ontzettend veel uren op de baan gestaan en veel geleerd. Ik vind het heel leuk om nu die kennis en ervaringen op anderen over te brengen.

Hopelijk tot snel op de Padelbaan!

Niek Wimmers

-Padceltrainer

-Speelsterkte 3


Hi! ik ben Niek Wimmers, 24 jaar oud en woonachtig in Tilburg. Naast mijn fulltime baan bij BonFeu, ben ik in mijn vrije tijd veel bezig met padel. Zowel het spelen, kijken, en mensen beter maken geeft mij veel voldoening. Na veel te hebben getennist, heb ik ongeveer 4 jaar geleden kennis gemaakt met padel. Ik was meteen enthousiast. Vele toernooien, trainingen, en competities verder heb besloten om, mijn kennis en ervaringen over te brengen aan jullie. Ik heb er al zin in! Hopelijk jullie ook? Tot op de padelbaan

Levy Blom

-Padceltrainer

-Speelsterkte 4

Hallo allemaal, mijn naam is Levy Blom, ben 20 jaar oud en kom uit Raamsdonksveer. Ik speel al geruime tijd padel en ben zelfs een maand in Spanje geweest om eigen vaardigheden en trainingsmethoden te verbeteren, dus zowel in eigen spel en trainer/coach niveau. Ik hoop jullie graag op en naast de baan te zien bij ons op TPV TIOS. Ik hoop jullie nog veel te kunnen leren in de toekomst en kijk hier al erg naar uit!

Siebe Leijten

-tennistrainer

-Speelsterkte 4


Mijn naam is Siebe Leijten, 39 jaar oud en geboren in Loon op Zand, inmiddels al 15 jaar woonachtig in Tilburg. Ik heb de opleiding ROC DGO Sport en Bewegen als achtergrond en van kleins af aan ging ik al elke week met mijn vader mee om te tennissen. Om nu van mijn passie mijn werk te kunnen maken is een droom die uitkomt.

Hopelijk tot snel op de baan.

Copyright 2022 . All rights reserved