over BOB

ONS TEAM

Bob Bergmans

Tennis- en padeltrainer – Speelsterkte 3 in dubbel en single – Favoriete speler Roger Federer

Met mijn 52 jaar mag ik mezelf wel bestempelen als een oude rot in het vak aangezien ik vanaf mijn 5e jaar al op de tennisbaan te vinden was. En nu dus nog steeds… Het spelletje blijft leuk, uitdagend en prikkelend, elke keer weer. Dat maakt dit vak tot iets heel moois, elke dag te maken hebben met mensen die lekker een balletje komen slaan en zijn of haar favoriete sport mogen beoefen. Onze rol hierin om hen dat spelletje nog beter onder de knie te laten krijgen. Met persoonlijke aandacht, een juiste analyse en een passende oplossing wordt dat doel hopelijk bereikt. Nog steeds is het voor mij een uitdaging om de leerling net dat extra stukje bij te brengen zodat hij of zij nóg meer fun uit de sport haalt!

Padel is momenteel de snelst groeiende sport in de wereld, een fantastisch leuke en dynamische sport die ook Nederland verovert. In 2017 heb ik met goed gevolg de opleiding tot padeltrainer volbracht en was daarmee de eerste KNLTB-gecertificeerde trainer van Nederland. Wij hebben namelijk geloof in deze sport die een grote toekomst heeft, vandaar dat wij als organisatie klaar willen zijn om met gekwalificeerde trainers de lessen te mogen verzorgen.

Het team BOB hoopt je snel te mogen verwelkomen op één van onze locaties om lekker te tennissen of padellen!

Met vriendelijke groet,

Bob Bergmans

Arno Roos

Tennistrainer – Speelsterkte 3 in dubbel en single – Favoriete speler Roger Federer

Ik geef al ruim 20 jaar tennistraining en ben Club Coach voor de tennisschool. Naast deze activiteit heb ik ook mijn eigen coaching praktijk, Arno Roos Coaching. Ik ben gedragscoach en -trainer, dit bij mensen voor persoonlijk leiderschap en re-integratie.

Tot ziens op de baan!

Maurice Bol

Padeltrainer – speelsterkte 4 – Favoriete speler Francisco Navarra Gutiérrez

Mijn naam is Maurice Bal, 43 jaar en ik woon in Haaren.

Als van kleins af aan ben ik helemaal bezeten van alles wat met sport en bewegen te maken heeft.

Na mijn opleiding op het Cios in Goes  ben ik door gaan studeren om gymleraar te worden. Op de Alo in Den haag heb ik naast mijn bevoegdheid als leraar lichamelijke opvoeding ook mijn tennisleraren (KNLTB-A) licentie gehaald.

Met de opkomst van de sport Padel en de snelheid en dynamiek van het spel kan ik zeggen dat ik het een fantastisch mooie sport vind waarbij de combinatie tussen techniek en tactiek deze sport uitermate geschikt maakt voor jong en oud.

Het is dan ook geweldig om met mensen op de baan te staan om deze mooie sport te promoten en te zien hoeveel plezier mensen hier aan beleven. Ik hoop iedereen plezier te kunnen bieden, nieuwe dingen te kunnen leren en zo iedereen uit te dagen om zichzelf te verbeteren.

Wie weet tot snel op de baan!


Petran Lerou

Padeltrainer – Speelsterkte 4 – Favoriete speler Fernando Belasteguín

Van jongs af aan is sport mijn passie. Ik heb altijd getennist en ben sinds 2015 helemaal gek van padel. Een geweldige sport om zelf te doen, om naar te kijken én om training in te geven. Hoewel ik een sportstudie als achtergrond heb is mijn loopbaan een totaal andere kant opgegaan maar de Corona periode heeft me de tijd gegeven om door opleidingen een carrière switch te maken terug naar de sport. Vanaf juni 2020 geef ik al padelles via Bob en vanaf juni 2021 ga ik dat combineren met werken als paramedisch personal trainer. Ik hoop je snel op de padelbaan te zien!


Julian Prins

Tennistrainer – Speelsterkte 2 – Favoriete speler Roger federer

Ik ben een tennisliefhebber die graag veel uren op de tennisbaan maakt. In mijn jeugd heb ik geprobeerd zo hoog mogelijk op de nationale en internationale ranglijst te komen en mocht ik tweemaal team Nederland vertegenwoordigen voor de Junior Davis Cup. Daarnaast heb ik mijn diploma behaald voor de Bachelor Bedrijfskunde en begin ik eind dit jaar aan de master Finance & Investments aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Mijn sport en studie probeer ik zo goed mogelijk te combineren met mijn sociale leven en werk als tennistrainer. 

Marijn Prins

Tennistrainer – Speelsterkte 3 – Favoriete speler Roger federer

Ik ben Marijn Prins en mijn leven bestaat grotendeels uit de indrukwekkende sport TENNIS. Sinds jongs af aan houd ik mij al bezig met tennis en ben ik inmiddels verliefd geworden op de sport. Tennis is niet meer uit mijn leven te krijgen en dit zal ik dus ook heel mijn leven met passie blijven doen. Niet alleen de wedstrijden, trainingen geven etc. Maar ook het sociale contact en de competitiviteit en het plezier dat ik zie en zelf ook beleef maakt de sport tot wat het is. Naast tennistraining geven volg ik momenteel de opleiding Bedrijfskunde op Avans Hogeschool Breda. Ik ga gemotiveerd door het leven, maar ik vind het ook belangrijk om plezier te kunnen maken met familie en vrienden. Deze afwisseling werkt voor mij het beste en hier haal ik enorm veel energie uit om elke dag er weer tegenaan te gaan. 

De quote van mijn idool Roger Federer die voor mij centraal staat in het leven en waar ik energie uit haal is: “There’s no way around HARD WORK. EMBRACE IT. You have to put in the hours because there’s ALWAYS SOMETHING which YOU CAN improve.  

Maarten Boonstra

Tennistrainer – Speelsterkte 7 – Favoriete speler Roger federer

Tennissen doe ik al vanaf toen ik 5 was en vind de sport echt geweldig! Ik vind het leuk om mensen het tennissen te leren en ben daarom ook les gaan geven. Naast de tennislessen verzorgen, studeer ik Sportmarketing aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Verder ga ik in mijn vrije tijd graag om met vrienden en ga ik graag naar festivals met hen. Ook ben ik regelmatig op de golfbaan en het voetbalveld te vinden, waar ik altijd graag naartoe ga.

Stijn de Haan

Tennistrainer – Speelsterkte 2 – Favoriete speler Roger Federer

Tot mijn 18e heb ik in Eindhoven gewoond. Na de middelbare school ben ik naar amerika gegaan om daar school en tennis te combineren bij NMSU. Ik heb 4,5 jaar in Las Cruces in New Mexico gewoond en ook veel in het westen van Amerika mogen reizen met het tennisteam. Sinds afgelopen schooljaar ben ik begonnen met de opleiding econometrie aan Tilburg Universiteit en sinds januari geef ik met veel plezier les bij Tennisschool Bob!

Pepijn van Doorn

Tennistrainer – Speelsterkte enkel 2, dubbel 3 – Favoriete speler Rafael Nadal

Ik ben Pepijn, 23 jaar oud en kom uit Tilburg. Ik geef naast mijn HBO studie Frans wat tennislessen. Ik tennis zelf vanaf mijn zesde en heb onder meer de topsportklas op het WillemII college gevolgd zodat ik tennis en school kon combineren. Daarnaast heb ik enkele andere hobbies zoals leuke dingen doen. Rik muller

Tennistrainer – Speelsterkte 2 – Favoriete speler Roger Federer

Ik ben Rik Muller 19 jaar. Ik woon in Heesch. Ik heb de Havo afgerond en ben daarna full time gaan tennissen. Aankomend jaar ga ik toegepaste psychologie studeren in Eindhoven. Daarnaast ben ik gezellige zorgzame jongen uit Brabant die jullie graag helpt met de tennislessen en de gezelligheid natuurlijk!

Hanneke Lodewijks

Tennistrainer – Speelsterkte 2 – Favoriete speler Rafael Nadal

Al vanaf jongs af aan ben ik al fanatiek bezig met tennis. Vroeger al veel op het minibaantje en tegen de oefenmuur toen ik met mijn ouders en zussen naar de tennisbaan ging. Ik heb nu nog steeds heel veel plezier in het spelletje en speel dan zelf ook nog veel toernooien. Ik probeer het maximale eruit te halen! 2 jaar geleden ben ik begonnen met het geven van tennistrainingen, wat ik heel erg leuk vind. Ik vind het fijn om de ins en outs van het tennisspelletje en mijn plezier over te brengen om zo ook het maximale uit anderen te kunnen halen! 
Mike Groenendijk

Tennistrainer – Speelsterkte 2

Hi!

Ik ben Mike, 20 jaar, kom uit Waalwijk en geef nu 3 jaar tennistraining. Ik tennis al sinds ik een racket kan dragen en heb het KNLTB bondstraining traject gevolgd. Kortom veel op de baan gestaan. Inmiddels speel ik op niveau 2 en vind ik het super leuk dat ik van mijn tennis passie ook mijn werk heb kunnen maken. Deze passie wil ik graag met jullie op de baan delen, en jullie zo snel mogelijk naar een hoger niveau helpen.

Naast dat ik op de tennisbaan te vinden ben, ga ik mijn laatste jaar in van de Hbo-opleiding Sportkunde in Eindhoven. Een andere passie van mij is muziek. Daarvoor speel ik gitaar in drie bands en ben ik in omgeving Brabant ook op het podium te vinden.

Tot op de tennisbaan!Max van Dun

Tennistrainer

Hallo,

Ik ben Max van Dun, 30 jaar en kom uit Zwijndrecht.

Ik ben begonnen met tennisles toen ik 4 jaar was maar daarvoor stond ik al fanatiek ballen weg te slaan in de achtertuin. Mijn hele jeugd heb ik fanatiek getraind en op leuk niveau wedstrijden gespeeld.

In 2013 ben ik begonnen aan de KNLTB-opleiding om tennisleraar te worden en sindsdien geef ik tennisles. Het is super leuk om met passie voor de sport les te geven op de technische en tactische maar ook mentaal en fysieke factoren.

Tot snel op de Tennisbaan!

Groet, Max

Sem Segers

Tennistrainer – Speelsterkte 3 – Favoriete speler Roger Federer

Al zolang ik tennis ben ik (nagenoeg) onafgebroken lid geweest bij TV Riel. Naast mijn fulltime baan bij de Gemeente Tilburg als teammanager Werk & Inkomen sta ik dan ook graag een aantal uren op de baan in Riel om les te geven in de zomermaanden. Ik hoop nog lange tijd competitief te kunnen tennissen en les te mogen geven in Riel, maar moet daar wel het nodige voor doen. Maar goed; dat houd me/je jong!

Shopping Cart